Referentie overzicht

Parkeerterrein breidt duurzaam uit


Klant: Lidl
Type klant: Industriële eindklant
Website: www.lidl.be
Opleveringsdatum: 15.11.2019
Oplossing(en): Regen- en afvalwater scheiden , Water bufferen , Waterinfiltratie , Regenwaterrecuperatie , Waterdoorlatende bestrating , Signalisatie

Meer parkeerplek bij Lidl

Nature Solutions bouwde al tal van nieuwe parkeerterreinen voor Lidl België, wat ons ook vervolgopdrachten oplevert. Zo belandden we onlangs nog in Maasmechelen.

De supermarktketen Lidl wil zo duurzaam mogelijk aan de slag gaan met de beschikbare ruimte. Ze kiest daarom voor de opvang van regenwater onder haar parkings.

Het parkeerterrein van de supermarkt in Maasmechelen was ook aan uitbreiding toe. We voorzagen er extra bestrating, zodat er nu meer parkeerplekken zijn.

Bestrating en vertraagde lozing

Door de werken zorgden we ook voor de vertraagde lozing van regenwater. De regen die valt op de parking, vult nu dus ook het grondwater aan. Naast de duurzame extra parkeerplaatsen deden we ook de beplanting van het nieuwe gedeelte.

Ondertussen denken we ook na over andere innovatieve oplossingen voor een andere site, waar we op 24 uur tijd een loskade willen uitbreiden. Een uitdaging die we graag samen tot een goed einde brengen, vanwege de jarenlange aanpassings- en herstellingswerken die Nature Solutions al uitvoerde voor Lidl.

Wil u meer informatie over het verduurzamen van uw parkeerterrein? Contacteer ons dan vandaag nog: tel. 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be