Nieuws- en persoverzicht

VERDERE STAPPEN NAAR MEER DUURZAAMHEID

27.06.2017

Nature Solutions wil klimaatneutraal zijn en doet daarom inspanningen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Die brengen tal van voordelen met zich mee, zowel voor ons bedrijf als voor de maatschappij en de planeet.

Nature Solutions zet concrete, haalbare en betaalbare stappen naar meer duurzaamheid. Voor onze kleine bouwmachines op benzine kiezen we daarom voor Aspen alkylaatbenzine, in plaats van gewone benzine of tweetaktbrandstof.

Alle benzinemotoren, jong en oud, werken op alkylaatbenzine. Het is een zeer schone brandstof: ze bevat minder schadelijke stoffen, zoals benzeen. Alkylaatbenzine is een van de schoonste aardolieproducten die kunnen worden geproduceerd.

100% groene energie

Met ‘Bee’ als energieleverancier kiezen we ook voor 100% groene energie uit eigen land. De firma levert duurzame energie vanuit haar eigen productiepark en andere duurzame producenten.

‘Bee’ is een Belgische onderneming, ontstaan uit een nieuwe visie op de energiemarkt. Ze wil een alternatief bieden voor de grote energiebedrijven en meewerken aan een onafhankelijke, milieuvriendelijke en toekomstgerichte energievoorziening. 

Duurzaam ondernemen integreren

Voor sommige spelers op de markt is maatschappelijk verantwoord ondernemen een modieuze marketingtool. Bij ons is het deel van onze bedrijfsfilosofie. Wij dagen onze leveranciers dan ook uit om duurzaam ondernemen in hun bedrijf te integreren.