Infrastructuur

Straatmeubilair voor uw parking

Een uitgekiende parking bestaat uit meer dan belijning, borden en verlichting. Wij kunnen parkings ook voorzien van vuilbakjes, zitbanken, boomroosters, fietsenrekken, enzovoort. We planten ook graag speeltoestellen en groen in.

Hoe richten wij uw parking dan exact in?

Met Nature Solutions kunnen we beplanting, zitbanken of ander straatmeubilair op uw bedrijfsterrein inpassen. Bij de inplanting houden rekening met duurzame verlichting, waterbeheer, veiligheid, bereikbaarheid… We hebben de expertise in al deze deelgebieden, dus maak er gebruik van!

Plaatsing straatmeubilair

Met enkele eenvoudige ingrepen kan u uw parking al opwaarderen. Denk aan de inplanting van vuilbakjes, een solide fietsenstalling en de plaatsing van straatmeubilair op de parking. Straatmeubels maken van uw (parkeer)terrein een plek waar het ook aangenaam vertoeven is. Mensen kunnen er bijpraten of observeren, kinderen zelfs spelen.

Duurzame materialen

Straatmeubilair is onderhevig aan weersomstandigheden en veelvuldig gebruik. Het moet dus tegen een stootje kunnen. We gaan bij de (her)inrichting van een parkeerterrein dan ook op zoek naar duurzame materialen en toepassingen die we kunnen inzetten. Daarbij hoort ook gerecycleerd materiaal. Dat is zowel milieuvriendelijk als kwalitatief.

Slim ontwerp

Een vakkundig aangelegde parking heeft sowieso nood aan een slim ontwerp met duurzame materialen. Graag werken we eerst een voorstel uit en overlopen we samen met u de mogelijkheden. Zo komen we tot een definitief plan, waarvan u ons de uitvoering mag toevertrouwen.

Voorstudie

Een voorstudie is niet gratis, maar als we de opdracht mogen uitvoeren, wordt ze in mindering gebracht. Bovendien verdient u duurzaam straatmeubilair dubbel en dik terug, want kwaliteit dwingt respect af. Het vraagt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Alle toestellen en materialen kunt u trouwens ook afzonderlijk aankopen bij ons. Plaatsing is niet verplicht.

Stel, u gaat met ons in zee. Hoe gaat dit dan in zijn werk?


Nature Solutions werkwijzeVoorbeeldprojecten

McDonalds koos voor een gescheiden rioolstelsel en dus voor (vet)vrije afvoerleidingen.
Aangelegde bestrating netjes aangekleed met zitmeubilair, vuilbakjes en fietsrekken.
Speelpleintje opgesmukt met duurzame zitbanken en speeltoestellen.
Bodemvervuiling voorkomen door de aanleg van kleimatten onder nieuwe betonpiste.
Buffer met opgevangen regenwater zorgt voor extra bluswater bij brand.