Infrastructuur

Buitenverlichting: betere zichtbaarheid én kostenbesparend

Voldoende zichtbaarheid is essentieel als u een veilige werkomgeving wil creëren. Zorg dus voor de nodige verlichting op uw bedrijfsterrein. Licht verhoogt het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en dus ook uw rendement.

Kies voor duurzame én slimme buitenverlichting

Wij plaatsen niet zomaar buitenverlichting, maar duurzame verlichting. Slimme lichten die alleen branden wanneer er iets of iemand voorbijkomt. U kan die dan automatisch aan- en uitzetten, met een timer bijvoorbeeld. Handig én kostenbesparend.

De duurzame buitenverlichting van Nature Solutions

Buitenverlichting: led

Wij installeren verlichting op maat, met duurzaam vervaardigde behuizing. We opteren bij buitenverlichting voor led (licht-emitterende diodes). Die lampen gaat langer mee, tot wel 50.000 branduren. Ze dienen dus ook veel minder vervangen te worden. Led verbruikt ook veel minder, zodat u ook bespaart op uw energiefactuur.

Led is dé lichtbron van de toekomst. Een ledlamp wordt amper warm en is zowel tril- als schokbestendig. Wit led-licht verbetert ook de zichtbaarheid ten opzichte van klassieke lantaarns, zodat u sneller iemand herkent.

Parkingverlichting van a tot z

Er komt heel wat kijken bij het plaatsen van buitenverlichting. Bekabeling, graafwerken en (her)aanleg van het parkeerterrein bijvoorbeeld. Als u met ons samenwerkt, is het grote voordeel dat u kiest voor een partner die al deze werken op zijn eentje kan realiseren.

Duurzame verlichting met sensoren

We raden u dan ook aan om slimme verlichting te installeren. Dit systeem werkt met sensoren: bij elke handeling of passage biedt de installatie licht in het donker. Op die manier zet u de aanwezige lampen in op maat van de gebruikers van uw terrein.

De bedrijfsverlichting die we installeren, is voorzien van de nodige keurmerken. Zo garanderen we ook de duurzaamheid van uw slimme verlichtingssysteem. U kunt het systeem ook besturen via smartphone. Zo kan u de verlichting vanop afstand aan- of uitzetten en ook tijdschema’s instellen.

Stel, u gaat met ons in zee. Hoe gaat dit dan in zijn werk?


Nature Solutions werkwijzeVoorbeeldprojecten